Liidien ja uusien asiakkaiden kerääminen kustannustehokkaasti

Yrityksen kotisivut toimivat edelleen hyvänä käyntikorttina ja digitaalisena kanavana, josta asiakkaat voivat esim. kerätä tietoa palveluista. Perinteisen nettisivujen sijaan on kuitenkin olemassa kustannustehokkaampi tapa hankkia uusia liidejä ja tehdä lisää myyntiä verkossa. Laskeutumissivu (AKA Landing Page/Ländäri) toimii vaihtoehtoisena digitaalisena ratkaisuna, kun yrityksen tarpeena on saada potentiaalisia asiakkaita.     

 

Rakennamme laskeutumissivuja moniin eri yrityksen tarpeisiin. Oli kyseessä yhteystietojen keruu, tuotteen myynti tai arvostelujen pyytäminen asiakkaalta, suunnittelemme silmäänpistävän laskeutumissivun, joka houkuttelee verkkovierailijaa toimimaan.    

Laskeutumissivu sisältää muun muassa..

Tuotteelle, palvelulle, kaikelle!

Tarvitseeko tuotteesi tai palvelusi yksilöllistä tehokasta markkinointia? Suunnittelemme ländärin vastaamaan tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tunteisiin vetoava design

Sivun visuaalinen ilme vetoaa asiakkaan tunteisiin, joka taas puolestaan helpottaa tehdä ostopäätös. Valttikorttimme on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä design.

Markkinointi

Toteutamme mainokset Somessa ja Googlessa. Ohjaamme liikennettä laskeutumissivulle ja etsimme oikean kohderyhmän. Seuraamme, mitkä kanavat tuovat eniten vastinetta rahalle. 

Ylläpito

Palveluun kuuluu laskeutumissivun ylläpito, domain ja yhteydenotto aina tarvittaessa. 

Tilaa maksuton kartoitus!

Täytä pikalomake ja olemme sinuun pian yhteydessä. Kartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Kiitos yhteydenotosta! Olemme Sinuun yhteydessä 24h sisällä.