top of page

Tehosta palvelusi tai tuotteesi myyntiä ja hanki uusia asiakkaita tehokkaasti

Yrityksen kotisivut toimivat edelleen hyvänä käyntikorttina ja digitaalisena kanavana, josta asiakkaat voivat esim. kerätä tietoa palveluista. Perinteisten nettisivujen sijaan on kuitenkin olemassa kustannustehokkaampi tapa hankkia uusia liidejä ja tehdä lisää myyntiä verkossa. Laskeutumissivu (AKA Landing Page/Ländäri) toimii vaihtoehtoisena digitaalisena ratkaisuna, kun yrityksen tarpeena on saada potentiaalisia asiakkaita.    
 
Rakennamme laskeutumissivuja moniin eri yrityksen tarpeisiin. Oli kyseessä yhteystietojen keruu, tuotteen myynti tai arvostelujen pyytäminen asiakkaalta, suunnittelemme silmiinpistävän laskeutumissivun, joka houkuttelee verkkovierailijaa toimimaan.   

Laskeutumissivu sisältää muun muassa..

Yksilöllinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Tarvitseeko tuotteesi tai palvelusi yksilöllistä tehokasta markkinointia? Suunnittelemme ländärin vastaamaan tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tunteisiin vetoava design

Sivun visuaalinen ilme vetoaa asiakkaan tunteisiin, joka taas puolestaan helpottaa ostopäätöksen tekemistä. Valttikorttimme on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä design, joka herättää asiakkaissa tunteita.

Markkinointi

Toteutamme mainokset Somessa ja Googlessa. Ohjaamme liikennettä laskeutumissivulle ja etsimme oikean kohderyhmän. Seuraamme, mitkä kanavat tuovat eniten vastinetta rahalle. 

Ylläpito

Palveluun kuuluu laskeutumissivun ylläpito, domain ja tuki. 

Tilaa maksuton kartoitus!

Täytä pikalomake ja olemme sinuun pian yhteydessä. Kartoituksen tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

bottom of page